1:00 min

TEOL u nadzornom odboru PackSynergy

NADZORNI ODBOR PACK SYNERGY

Na prošlogodišnjem sastanku sudionika 11. novembra 2020, koji je prvi put održan kao virtuelni događaj, udruženje je izabralo nadzorni odbor za naredne tri godine.

To uključuje tri postojeća člana Thomas Horna (predsednik, Horna GmbH Verpackungen, Nemačka), Thomas Nojd (zamenik predsednika, Christer Nojd AB, Švedska) i Dirk Dietzel (Wepa Verpackungen GmbH, Nemačka), zajedno sa Patrikiosom Sarantakosom (TEOL, Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina) kao i Jens Sorensen (STOK Emballage, Danska), koji su prvi put izglasani.

 „Radujem se još jednom uspešnom periodu kao predsednik nadzornog odbora PackSynergy“, komentarisao je Thomas Horna. „Novoizabrano telo želi da pokrene mnoge stvari i podigne naš status vodeće evropske mreže za pakovanje. “

 

PACK SYNERGY JE NAJVEĆA EVROPSKA MREŽA U OBLASTI PAKOVANJA

Kao vodeća evropska mreža kompanija za pakovanje na srednjem tržištu, kojima upravljaju vlasnici, PackSynergy kombinuje snagu 20 lokalnih lidera na nekih 40 različitih lokacija, 19 zemalja i konsolidovani promet od 400 miliona evra.

 

Firme koje pripadaju mreži PackSynergy isporučuju inovativne ambalažne materijale i tehnologiju za industriju i trgovinu. PackSynergy donosi kupcima međunarodno znanje i tehnologije pod snažnim brendom.

Istovremeno, proširena mreža članova PackSynergy-a sa dobavljačima i industrijskim partnerima rezultira značajnom bazom znanja i sastavljena je od eksperata za sve industrije pakovanja.

PackSynergy ima za cilj da do 2025. godine pojača saradnju sa najmanje jednim partnerom u svakoj evropskoj zemlji, a pored toga posebno će naglasiti održivost, inovativna rešenja za pakovanje, upravljanje digitalnim znanjem i konsolidaciju svojih dobavljača.

„Sposobnost inovacija je odlučujući faktor za evropska MSP, posebno u uslovima globalne konkurencije. Kroz našu mrežu optimalno smo postavljeni da udružimo stručnost, znanje i resurse i brže iznesemo najbolja rešenja na put “, naglašava Thomas Baur, izvršni direktor PackSynergy. „Održivost je ovde posebno važan aspekt. Rešenja koja nude najviše nivoe ekološke efikasnosti ključni su deo naše tvrdnje o liderstvu “.

Za više informacija posetite www.packsynergy.com.