Misija

Naša misija je da budemo u stalnoj potrazi za novim znanjima i tehnologijama iz oblasti pakovanja kako bismo bili u mogućnosti da našim kupcima kontinualno unapređujemo načine i procese pakovanja, usklađujemo njihovo pakovanje sa međunarodnim standardima i povećavamo njihovu konkurentnost na tržištu.

Naša misija

Naš cilj

Naš cilj je da stvorimo dodatnu vrednost u lokalnoj industriji kroz:

  1. Smanjenje troškova materijala
  2. Smanjenje oštećenja robe u transportu i otpada u proizvodnji
  3. Povećanje efikasnosti zaposlenih
  4. Povećanje produktivnosti i kapaciteta proizvodnje
  5. Poboljšanje ergonomije radnog mesta
  6. Poboljšanje zaštite i zdravlja na radu
  7. Usklađivanje sa trendovima u zaštiti životne sredine

Za ostvarenje naših ciljeva razvili smo određene programe:

  1. “Program optimizacije” koji ima za cilj da poboljša performanse vašeg procesa pakovanja na osnovu našeg EDD koncepta: Evaluacija – Demonstracija – Dokumentovanje)
  2. “Program jednostavne kupovine” koji ima za cilj da rad sa nama učini jednostavnim (Rentiranje opreme, Program lojalnosti, Program kvalifikacije naših proizvoda, Kompenzacija, Praćenje zaliha kod kupaca, Tehnički servis i rezervni delovi, Retrofit mašina i opreme)

Portfelj proizvoda

Portfelj naših proizvoda podrazumeva najpoznatije brendove i najnovija dostignuća svetske industrije pakovanja. U kombinaciji sa našim centrom za konverziju-doradu materijala za pakovanje i obučenim kadrom u mogućnosti smo da isporučimo superiorne rezultate. Pored sveobuhvatnog portfelja materijala i opreme nudimo i veliki izbor usluga kao što je testiranje pakovanja, dizajniranje pakovanja, analiza pakovanja i konsultacije, pakovanje u vašem pogonu, servis i održavanje opreme.

Portfelj proizvoda

Ljudski resursi

Naši zaposleni svakodnevno rade predano kako bi se održao visok nivo konkurentnosti naših kupaca i obezbedio njihov spokoj u saradnji sa nama.

CEO

Patrikios Sarantakos

CEO

Chief sales officer

Predrag Zivkovic

Chief sales officer

Sales manager - Croatia

Antonio Stefanek

Sales manager

Croatia

Sales manager - Serbia

Milan Knezevic

Sales manager

Serbia

“BESKOMPROMISNA USLUGA I PODRŠKA NAŠIM KUPCIMA”


Naša Sinergija

Pack Synergy je udruženje 20 lokalnih šampiona u oblasti pakovanja koje ima prisustvo na 19 Evropskih tržišta, 400 miliona evra godišnjeg prometa i više od 20 godina iskustva. Zahvaljujući našim partnerima možemo da iskoristimo prilike koje se ukazuju na tržištu Evrope i imamo veliku korist od aktivne razmene znanja i iskustva.

Naša Sinergija