Blog

 1. Kako zaštititi svoj proizvod papirom. 4 koraka

  Kako zaštititi svoj proizvod papirom. 4 koraka

  Zaštita proizvoda upotrebom papira je uvek bila alternativa plastici. Međutim, u današnje vreme ekološke osvešćenosti kada pitanje održivosti zauzima prvo mesto u poslovnoj agendi, neophodno je razumevanje kako da zaštitite svoje proizvode papirom. Postoje četiri načina na koje možemo koristimo papir za zaštitu naših proizvoda: Zaštita površine, Amortizovanje (ublažavanje udara), Ispuna praznog prostora, Dokaz o neovlašćenom pristupu

 2. Kako da zaštitite vaše proizvode “vazdušnim jastučićima” i “saćastom folijom sa velikim mehurićima”

  Kako da zaštitite vaše proizvode “vazdušnim jastučićima” i “saćastom folijom sa velikim mehurićima”

  Zaštita proizvoda je dugo vremena bila direktno povezana sa mehuričastom “puckavom” folijom. Lagana i savitljiva, mehuričasta folija može da se koristiti za tri primene u pakovanju.

  Danas postoji mnogo više opcija zaštite proizvoda nego što je mehuričasta folija, a korišćenje vazduha kao sredstva za zaštitu proizvoda postalo je standard.

 3. Takse na plastiku. Da li će uticati na tržište streč i termoskupljajuće folije?

  Takse na plastiku. Da li će uticati na tržište streč i termoskupljajuće folije?

  Sa najavljenim „plaćanjem poreza na plastičnu ambalažu“ -Velika Britanija počinje od aprila 2022. godine, dok je Italija to najavila za januar 2022. godine - razumevanje razlike između devičanskih-virgin, bio-zasnovanih, postindustrijskih (PIR), post-potrošačkih (PCR) granulata i kako će oni uticati na tržište streč i termoskupljajućih folija postaje kritično.

  Počnimo sa tim šta je tačno „porez na plastičnu ambalažu“.

 4. Jesenji partnerski sastanak u hamburgu u organizciji Pack Synergy-a

  Jesenji partnerski sastanak u hamburgu u organizciji Pack Synergy-a

  Nakon 2 godine konačno smo u periodu od 20.09 – 22.09  uspeli ponovo da organizujemo naš jesenji partnerski sastanak u Hamburgu (naravno u skladu sa merama zaštite protiv Covid 19)

 5. Kako Covid-19 menja pakovanje

  Kako Covid-19 menja pakovanje

  Promena potrošačkih navika prilikom kupovine tokom pandemije Covid-19 dovela je do velikih promena u ​​lancu snabdevanja - uključujući i način pakovanja robe. Operativni menadžeri morali su da preispitaju kako njihova ambalaža funkcioniše u okruženjima u kojima radnici moraju biti udaljeni najmanje šest stopa
 6. TEOL u nadzornom odboru PackSynergy

  TEOL u nadzornom odboru PackSynergy

  Na prošlogodišnjem sastanku sudionika 11. novembra 2020, koji je prvi put održan kao virtuelni događaj, udruženje je izabralo nadzorni odbor za naredne tri godine.
 7. Bezbednost objekta uz 3M trake za obeležavanje opasnosti

  Bezbednost objekta uz 3M trake za obeležavanje opasnosti

  Bezbednost zaposlenih je presudna, a COVID-19 je još jedan njen aspekt. Po potrebi, za obeležavanje saobraćajnih traka i opasnih područja pomoću 3M traka za pod i sigurnosno označavanje možete brzo i lako pružiti vizuelni znak koji pomaže svima da se sete da ostanu socijalno distancirani.
 8. Zaštita od korozije pomoću VCI materijala. Po kom principu radi?

  Zaštita od korozije pomoću VCI materijala. Po kom principu radi?

  VCI u prevodu znači isparljivi inhibitor korozije. VCI agensi su hemijska jedinjenja koja poseduju osobine korozivne zaštite i pritiska pare. Ovi agensi napuštaju materijal koji je njihov nosač – kako je prikazano na animaciji ispod sve dok ne dođe do zasićena u prostoru unutar pakovanja.
 9. Pakovanje za e-shop. Amazonov APPAS

  Pakovanje za e-shop. Amazonov APPAS

  Amazon je najavio od 1. oktobra 2019. da će svojim dobavljačima početi da naplaćuju otprilike 1,7 evra po jedinici za isporučene predmete koji nisu testirani i sertifikovani u skladu sa novim programom pakovanja.

 10. TEOL' s Hand Packaging Station increases productivity

  TEOL' s Hand Packaging Station increases productivity

  Efficient and durable, our packaging station combines box erecting (semi-automatic or automatic), manual box filling, box closing, box printing or labeling and conveyors into a compact and cost effective workplace.
Stranica:
 • Trenutno čitate stranicu 1