PR90

Automatska vertikalna mašina za vezivanje sa presom

PR 90 može automatski da izvrši jedan ili dva ciklusa vezivanja, simultano ili uzastopno, a zahvaljujući uređaju za rotaciju može da izvrši i unakrsno vezivanje. Specijalni sistem vertikalnih vođica sa teleskopskim sistemom omogućava povećanje produktivnosti i smanjuje habanje pokretnih delova
Vrsta trake PET+PP
Širina trake 8 - 19 mm
Debljina trake 0.8 – 1.0 mm
Sila zatezanja Do 300 kg
Kapacitet n.a.
Veličina luka 1510 - 1510 mm, mogu se napraviti lukovi po meri
Vrsta spoja frikcioni var ili zavarivanje
Težina n.a.
Napajanje 400V, 50-60Hz, 3kW
Podesiva visina stola od-do n.a.
Brzina punjenja n.a.
Brzina oporavka n.a.
Brzina zatezanja n.a.
Vreme ciklusa zavarivanja 1,2 - 3,0 sek prema zatezanju
Držač kalema unutrašnji prečnik 200 mm
Kompresija do 2500 kg standardno

 

PR 90 može da izvede automatski jednu ili dve operacije vezivanja istovremeno ili uzastopno, a zahvaljujući rotirajućem uređaju može da izvede i ukrštene trake. Poseban sistem vertikalnih vođica sa teleskopskim sistemom omogućava mašini za vezivanje - na bilo kojoj visini - da povećati produktivnost i smanjiti habanje pokretnih mehaničkih delova.

Sila pritiska se može podesiti na različite vrednosti pritiska, zahvaljujući elektronskom kontrolnom sistemu. Na električnom upravljačkom ormaru nalazi se dodirni ekran sa kojeg je moguće upravljati svim automatskim i ručnim funkcijama mašine, kao što su nadgledanje rada i podešavanje tipa trake za vezivanje, birajući između polipropilena (PP) i poliestera (PET ). Mašinom upravlja PLC.

Opcije
• Mač